Menyang kontèn

Kebulen, Jatibarang, Indramayu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Aksara Latin
 
ꦗꦮ
   
Kebulen
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 407: Malformed coordinates value.
Koordhinat: Masalah Lua ing Modhul:Math larik 181: attempt to perform arithmetic on a nil value.
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
Kabupatèn Indramayu
Kacamatan Jatibarang
Kodhe laladan
administrasi
32.12.13.2007

Kebulen iku désa ing Kacamatan Jatibarang, Kabupatèn Indramayu, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.