Carlos Cuéllar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Carlos Cuéllar
Carlos Cuellar.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Carlos Javier Cuéllar Jiménez
Dhuwur 1.90 m (6 ft 3 in)[1]
Posisi main bèg
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2000–2001 Calahorra 19 (0)
2001–2003 Numancia 62 (4)
2003–2007 Osasuna 71 (2)
2007–2008 Rangers 36 (4)
2008–2012 Aston Villa 94 (2)
2012– Sunderland 0 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 2 Juli 2012.


Carlos Javier Cuéllar Jiménez (lair 23 Agustus 1981; umur 38 taun) ya iku juru main bal-balan kang kebangsaané Spanyol kang main ing posisi bèg kanggo klub Sunderland ing Liga Primer Inggris.

Ing wulan Juli 2012, Cuéllar gabung karo Sunderland kanthi nandatangani kontrak kang durasiné rong taun.[2] Panjenengané sadurungé naté main kanggo Calahorra, Numancia, Osasuna, Rangers, lan Aston Villa.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Player Profile". Premier League. Dijupuk 11 March 2011. 
  2. "Carlos Cuellar signs for Sunderland on a two-year contract". BBC Sport (British Broadcasting Corporation). 2 July 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]