Blendung, Ulujami, Pemalang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Désa Blendung

Peta lokasi Désa Blendung
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Pemalang
Kecamatan Ulujami
Jembar wewengkon -
Cacahing pedunung -
 - Kapadhetan -


Blendung iku salah sawijining désa / Kalurahan ing Kecamatan Ulujami, kabupatèn Pemalang, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa iki jembaré: - km2 kanthi pedunung watara - jiwa. Désa iki wewatesan :

ing sisih lor karo: ---
ing sisih kidul karo: ---
ing sisih kulon karo: ---
ing sisih wétan karo: ---

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


 

Ulujami, Pemalang, Jawa Tengah

Desa/Kelurahan: Ambowetan | Blendung | Botekan | Bumirejo | Kaliprau | Kertosari | Ketapang | Limbangan | Mojo | Padek | Pagergunung | Pamutih | Pesantren | Rowosari | Samong | Sukorejo | Tasikrejo | Wiyorowetan