Menyang kontèn

Worawari, Kebonagung, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Worawari
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiWorawari
Worawari kapernah ing Kabupatèn Pacitan
Worawari
Worawari
Worawari kapernah ing Jawa Wétan
Worawari
Worawari
Worawari kapernah ing Indonesia
Worawari
Worawari
Koordhinat: 8°14′42″S 111°13′08″E / 8.2449°S 111.21888°E / -8.2449; 111.21888Koordhinat: 8°14′42″S 111°13′08″E / 8.2449°S 111.21888°E / -8.2449; 111.21888
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanKebonagung
Kodhe laladan
administrasi
35.01.05.2008

Worawari iku désa ing Kacamatan Kebonagung, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.