Menyang kontèn

Purwaasri, Kebonagung, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Purwaasri
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPurwoasri
Purwaasri kapernah ing Kabupatèn Pacitan
Purwaasri
Purwaasri
Purwaasri kapernah ing Jawa Wétan
Purwaasri
Purwaasri
Purwaasri kapernah ing Indonesia
Purwaasri
Purwaasri
Koordhinat: 8°13′00″S 111°08′44″E / 8.21676°S 111.14562°E / -8.21676; 111.14562Koordhinat: 8°13′00″S 111°08′44″E / 8.21676°S 111.14562°E / -8.21676; 111.14562
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanKebonagung
Kodhe laladan
administrasi
35.01.05.2012

Purwaasri iku désa ing Kacamatan Kebonagung, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.