Menyang kontèn

Klesem, Kebonagung, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Klesem
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKlesem
Klesem kapernah ing Kabupatèn Pacitan
Klesem
Klesem
Klesem kapernah ing Jawa Wétan
Klesem
Klesem
Klesem kapernah ing Indonesia
Klesem
Klesem
Koordhinat: 8°15′46″S 111°10′27″E / 8.26281°S 111.17412°E / -8.26281; 111.17412Koordhinat: 8°15′46″S 111°10′27″E / 8.26281°S 111.17412°E / -8.26281; 111.17412
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanKebonagung
Kodhe laladan
administrasi
35.01.05.2006

Klesem iku désa ing Kacamatan Kebonagung, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.