Menyang kontèn

Gawang, Kebonagung, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gawang
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGawang
Gawang kapernah ing Kabupatèn Pacitan
Gawang
Gawang
Gawang kapernah ing Jawa Wétan
Gawang
Gawang
Gawang kapernah ing Indonesia
Gawang
Gawang
Koordhinat: 8°13′35″S 111°10′26″E / 8.22641°S 111.17394°E / -8.22641; 111.17394Koordhinat: 8°13′35″S 111°10′26″E / 8.22641°S 111.17394°E / -8.22641; 111.17394
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanKebonagung
Kodhe laladan
administrasi
35.01.05.2010

Gawang iku désa ing Kacamatan Kebonagung, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.