Menyang kontèn

Kebonagung, Kebonagung, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kebonagung
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKebonagung
Kebonagung kapernah ing Kabupatèn Pacitan
Kebonagung
Kebonagung
Kebonagung kapernah ing Jawa Wétan
Kebonagung
Kebonagung
Kebonagung kapernah ing Indonesia
Kebonagung
Kebonagung
Koordhinat: 8°13′21″S 111°09′28″E / 8.22251°S 111.15774°E / -8.22251; 111.15774Koordhinat: 8°13′21″S 111°09′28″E / 8.22251°S 111.15774°E / -8.22251; 111.15774
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanKebonagung
Kodhe laladan
administrasi
35.01.05.2011

Kebonagung iku désa ing Kacamatan Kebonagung, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.