Menyang kontèn

Wanaganda, Kebonagung, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Wanaganda
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiWonogondo
Wanaganda kapernah ing Kabupatèn Pacitan
Wanaganda
Wanaganda
Wanaganda kapernah ing Jawa Wétan
Wanaganda
Wanaganda
Wanaganda kapernah ing Indonesia
Wanaganda
Wanaganda
Koordhinat: 8°11′18″S 111°09′20″E / 8.18835°S 111.15558°E / -8.18835; 111.15558Koordhinat: 8°11′18″S 111°09′20″E / 8.18835°S 111.15558°E / -8.18835; 111.15558
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanKebonagung
Kodhe laladan
administrasi
35.01.05.2017

Wanaganda iku désa ing Kacamatan Kebonagung, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.