Menyang kontèn

Ketra, Kebonagung, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ketra
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKetro
Ketra kapernah ing Kabupatèn Pacitan
Ketra
Ketra
Ketra kapernah ing Jawa Wétan
Ketra
Ketra
Ketra kapernah ing Indonesia
Ketra
Ketra
Koordhinat: 8°10′03″S 111°11′54″E / 8.16762°S 111.19845°E / -8.16762; 111.19845Koordhinat: 8°10′03″S 111°11′54″E / 8.16762°S 111.19845°E / -8.16762; 111.19845
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanKebonagung
Kodhe laladan
administrasi
35.01.05.2019

Ketra iku désa ing Kacamatan Kebonagung, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.