Kebonagung, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kebonagung
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKebonagung
Kebonagung kapernah ing Jawa Wétan
Kebonagung
Kebonagung
Kebonagung kapernah ing Indonésia
Kebonagung
Kebonagung
Koordhinat: 8°13′13″S 111°10′28″E / 8.22014°S 111.17433°E / -8.22014; 111.17433Koordhinat: 8°13′13″S 111°10′28″E / 8.22014°S 111.17433°E / -8.22014; 111.17433
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
Kodhe laladan
administrasi
35.01.05

Kebonagung iku kacamatan ing Kabupatèn Pacitan.[1]

Pérangan administratif[besut | besut sumber]

Désa

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)