Pacitan, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pacitan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPacitan
Pacitan kapernah ing Jawa Wétan
Pacitan
Pacitan
Pacitan kapernah ing Indonésia
Pacitan
Pacitan
Koordhinat: 8°11′09″S 111°06′22″E / 8.18582°S 111.10611°E / -8.18582; 111.10611Koordhinat: 8°11′09″S 111°06′22″E / 8.18582°S 111.10611°E / -8.18582; 111.10611
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
Kodhe laladan
administrasi
35.01.04

Pacitan iku kacamatan ing Kabupatèn Pacitan.[1]

Pérangan administratif[besut | besut sumber]

Désa
Kalurahan

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)