Menyang kontèn

Purwareja, Pacitan, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Purwareja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPurworejo
Purwareja kapernah ing Kabupatèn Pacitan
Purwareja
Purwareja
Purwareja kapernah ing Jawa Wétan
Purwareja
Purwareja
Purwareja kapernah ing Indonesia
Purwareja
Purwareja
Koordhinat: 8°10′55″S 111°08′00″E / 8.18187°S 111.13328°E / -8.18187; 111.13328Koordhinat: 8°10′55″S 111°08′00″E / 8.18187°S 111.13328°E / -8.18187; 111.13328
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanPacitan
Kodhe laladan
administrasi
35.01.04.2017

Purwareja iku désa ing Kacamatan Pacitan, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.