Menyang kontèn

Sirnabaya, Pacitan, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sirnabaya
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSirnoboyo
Sirnabaya kapernah ing Kabupatèn Pacitan
Sirnabaya
Sirnabaya
Sirnabaya kapernah ing Jawa Wétan
Sirnabaya
Sirnabaya
Sirnabaya kapernah ing Indonesia
Sirnabaya
Sirnabaya
Koordhinat: 8°12′30″S 111°07′05″E / 8.20821°S 111.11799°E / -8.20821; 111.11799Koordhinat: 8°12′30″S 111°07′05″E / 8.20821°S 111.11799°E / -8.20821; 111.11799
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanPacitan
Kodhe laladan
administrasi
35.01.04.2006

Sirnabaya iku désa ing Kacamatan Pacitan, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.