Menyang kontèn

Pacitan, Pacitan, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pacitan
Kalurahan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPacitan
Pacitan kapernah ing Kabupatèn Pacitan
Pacitan
Pacitan
Pacitan kapernah ing Jawa Wétan
Pacitan
Pacitan
Pacitan kapernah ing Indonesia
Pacitan
Pacitan
Koordhinat: 8°11′15″S 111°06′15″E / 8.18751°S 111.1043°E / -8.18751; 111.1043Koordhinat: 8°11′15″S 111°06′15″E / 8.18751°S 111.1043°E / -8.18751; 111.1043
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanPacitan
Kodhe laladan
administrasi
35.01.04.1013

Pacitan iku kalurahan ing Kacamatan Pacitan, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.