Menyang kontèn

Semanten, Pacitan, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Semanten
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSemanten
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Pacitan Regency" does not exist.
Koordhinat: 8°09′54″S 111°07′10″E / 8.16513°S 111.11939°E / -8.16513; 111.11939Koordhinat: 8°09′54″S 111°07′10″E / 8.16513°S 111.11939°E / -8.16513; 111.11939
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanPacitan
Kodhe laladan
administrasi
35.01.04.2020

Semanten iku désa ing Kacamatan Pacitan, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.