Kembang, Pacitan, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kembang
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKembang
Kembang kapernah ing Kabupatèn Pacitan
Kembang
Kembang
Kembang kapernah ing Jawa Wétan
Kembang
Kembang
Kembang kapernah ing Indonésia
Kembang
Kembang
Koordhinat: 8°13′34″S 111°06′48″E / 8.22612°S 111.11344°E / -8.22612; 111.11344Koordhinat: 8°13′34″S 111°06′48″E / 8.22612°S 111.11344°E / -8.22612; 111.11344
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanPacitan
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Kembang iku désa ing Kacamatan Pacitan, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)