Menyang kontèn

Menadi, Pacitan, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menadi
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMenadi
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Pacitan Regency" does not exist.
Koordhinat: 8°09′58″S 111°08′03″E / 8.16621°S 111.13404°E / -8.16621; 111.13404Koordhinat: 8°09′58″S 111°08′03″E / 8.16621°S 111.13404°E / -8.16621; 111.13404
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanPacitan
Kodhe laladan
administrasi
35.01.04.2015

Menadi iku désa ing Kacamatan Pacitan, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.