Menyang kontèn

Baléharja, Pacitan, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Baléharja
Kalurahan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBaleharjo
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Pacitan Regency" does not exist.
Koordhinat: 8°12′00″S 111°06′19″E / 8.19994°S 111.10522°E / -8.19994; 111.10522Koordhinat: 8°12′00″S 111°06′19″E / 8.19994°S 111.10522°E / -8.19994; 111.10522
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanPacitan
Kodhe laladan
administrasi
35.01.04.1008

Baléharja iku kalurahan ing Kacamatan Pacitan, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.