Menyang kontèn

Bangunsari, Pacitan, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bangunsari
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBangunsari
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Pacitan Regency" does not exist.
Koordhinat: 8°11′46″S 111°04′44″E / 8.19603°S 111.07879°E / -8.19603; 111.07879Koordhinat: 8°11′46″S 111°04′44″E / 8.19603°S 111.07879°E / -8.19603; 111.07879
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanPacitan
Kodhe laladan
administrasi
35.01.04.2009

Bangunsari iku désa ing Kacamatan Pacitan, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.