Menyang kontèn

Sidaharja, Pacitan, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sidaharja
Kalurahan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSidoharjo
Sidaharja kapernah ing Kabupatèn Pacitan
Sidaharja
Sidaharja
Sidaharja kapernah ing Jawa Wétan
Sidaharja
Sidaharja
Sidaharja kapernah ing Indonesia
Sidaharja
Sidaharja
Koordhinat: 8°12′43″S 111°04′46″E / 8.21205°S 111.07956°E / -8.21205; 111.07956Koordhinat: 8°12′43″S 111°04′46″E / 8.21205°S 111.07956°E / -8.21205; 111.07956
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanPacitan
Kodhe laladan
administrasi
35.01.04.1001

Sidaharja iku kalurahan ing Kacamatan Pacitan, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.