Menyang kontèn

Plasa, Pacitan, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Plasa
Kalurahan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPloso
Plasa kapernah ing Kabupatèn Pacitan
Plasa
Plasa
Plasa kapernah ing Jawa Wétan
Plasa
Plasa
Plasa kapernah ing Indonesia
Plasa
Plasa
Koordhinat: 8°12′50″S 111°06′03″E / 8.21387°S 111.10072°E / -8.21387; 111.10072Koordhinat: 8°12′50″S 111°06′03″E / 8.21387°S 111.10072°E / -8.21387; 111.10072
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanPacitan
Kodhe laladan
administrasi
35.01.04.1002

Plasa iku kalurahan ing Kacamatan Pacitan, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.