Pringkuku, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pringkuku
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Pringkuku
Pringkuku iku kapernah ing Jawa Wétan
Pringkuku
Pringkuku
Pringkuku iku kapernah ing Indonésia
Pringkuku
Pringkuku
Koordhinat: 8°11′27″S 111°01′52″E / 8.19079°S 111.03102°E / -8.19079; 111.03102Koordhinat: 8°11′27″S 111°01′52″E / 8.19079°S 111.03102°E / -8.19079; 111.03102
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Wétan
Kabupatèn Pacitan
Kodhe laladan
administrasi
35.01.02

Pringkuku iku kacamatan ing Kabupatèn Pacitan.[1]

Pérangan administratif[besut | besut sumber]

Désa

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.