Sugihwaras, Pringkuku, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugihwaras
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSugihwaras
Sugihwaras kapernah ing Kabupatèn Pacitan
Sugihwaras
Sugihwaras
Sugihwaras kapernah ing Jawa Wétan
Sugihwaras
Sugihwaras
Sugihwaras kapernah ing Indonésia
Sugihwaras
Sugihwaras
Koordhinat: 8°11′17″S 110°59′53″E / 8.18802°S 110.99794°E / -8.18802; 110.99794Koordhinat: 8°11′17″S 110°59′53″E / 8.18802°S 110.99794°E / -8.18802; 110.99794
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanPringkuku
Kodhe laladan
administrasi
35.01.02.2002

Sugihwaras iku désa ing Kacamatan Pringkuku, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.