Menyang kontèn

Candhi, Pringkuku, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Candhi
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiCandi
Candhi kapernah ing Kabupatèn Pacitan
Candhi
Candhi
Candhi kapernah ing Jawa Wétan
Candhi
Candhi
Candhi kapernah ing Indonesia
Candhi
Candhi
Koordhinat: 8°13′48″S 111°01′01″E / 8.22989°S 111.01696°E / -8.22989; 111.01696Koordhinat: 8°13′48″S 111°01′01″E / 8.22989°S 111.01696°E / -8.22989; 111.01696
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanPringkuku
Kodhe laladan
administrasi
35.01.02.2005

Candhi iku désa ing Kacamatan Pringkuku, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.