Menyang kontèn

Mantrèn, Kebonagung, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Mantrèn
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMantren
Mantrèn kapernah ing Kabupatèn Pacitan
Mantrèn
Mantrèn
Mantrèn kapernah ing Jawa Wétan
Mantrèn
Mantrèn
Mantrèn kapernah ing Indonesia
Mantrèn
Mantrèn
Koordhinat: 8°13′37″S 111°11′55″E / 8.22699°S 111.19857°E / -8.22699; 111.19857Koordhinat: 8°13′37″S 111°11′55″E / 8.22699°S 111.19857°E / -8.22699; 111.19857
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanKebonagung
Kodhe laladan
administrasi
35.01.05.2009

Mantrèn iku désa ing Kacamatan Kebonagung, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.