Menyang kontèn

Karanganyar, Kebonagung, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Karanganyar
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKaranganyar
Karanganyar kapernah ing Kabupatèn Pacitan
Karanganyar
Karanganyar
Karanganyar kapernah ing Jawa Wétan
Karanganyar
Karanganyar
Karanganyar kapernah ing Indonesia
Karanganyar
Karanganyar
Koordhinat: 8°14′01″S 111°09′21″E / 8.23356°S 111.15575°E / -8.23356; 111.15575Koordhinat: 8°14′01″S 111°09′21″E / 8.23356°S 111.15575°E / -8.23356; 111.15575
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanKebonagung
Kodhe laladan
administrasi
35.01.05.2004

Karanganyar iku désa ing Kacamatan Kebonagung, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.