Menyang kontèn

Karangnangka, Kebonagung, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Karangnangka
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKarangnongko
Karangnangka kapernah ing Kabupatèn Pacitan
Karangnangka
Karangnangka
Karangnangka kapernah ing Jawa Wétan
Karangnangka
Karangnangka
Karangnangka kapernah ing Indonesia
Karangnangka
Karangnangka
Koordhinat: 8°14′35″S 111°08′06″E / 8.243°S 111.13493°E / -8.243; 111.13493Koordhinat: 8°14′35″S 111°08′06″E / 8.243°S 111.13493°E / -8.243; 111.13493
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanKebonagung
Kodhe laladan
administrasi
35.01.05.2002

Karangnangka iku désa ing Kacamatan Kebonagung, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.