Menyang kontèn

Kalipelus, Kebonagung, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kalipelus
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKalipelus
Kalipelus kapernah ing Kabupatèn Pacitan
Kalipelus
Kalipelus
Kalipelus kapernah ing Jawa Wétan
Kalipelus
Kalipelus
Kalipelus kapernah ing Indonesia
Kalipelus
Kalipelus
Koordhinat: 8°15′39″S 111°08′45″E / 8.2607°S 111.14595°E / -8.2607; 111.14595Koordhinat: 8°15′39″S 111°08′45″E / 8.2607°S 111.14595°E / -8.2607; 111.14595
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanKebonagung
Kodhe laladan
administrasi
35.01.05.2003

Kalipelus iku désa ing Kacamatan Kebonagung, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.