Menyang kontèn

Punjung, Kebonagung, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Punjung
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPunjung
Punjung kapernah ing Kabupatèn Pacitan
Punjung
Punjung
Punjung kapernah ing Jawa Wétan
Punjung
Punjung
Punjung kapernah ing Indonesia
Punjung
Punjung
Koordhinat: 8°11′50″S 111°10′07″E / 8.1973°S 111.16855°E / -8.1973; 111.16855Koordhinat: 8°11′50″S 111°10′07″E / 8.1973°S 111.16855°E / -8.1973; 111.16855
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanKebonagung
Kodhe laladan
administrasi
35.01.05.2016

Punjung iku désa ing Kacamatan Kebonagung, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.