Menyang kontèn

Katipugal, Kebonagung, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Katipugal
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKatipugal
Katipugal kapernah ing Kabupatèn Pacitan
Katipugal
Katipugal
Katipugal kapernah ing Jawa Wétan
Katipugal
Katipugal
Katipugal kapernah ing Indonesia
Katipugal
Katipugal
Koordhinat: 8°15′35″S 111°09′33″E / 8.25972°S 111.15928°E / -8.25972; 111.15928Koordhinat: 8°15′35″S 111°09′33″E / 8.25972°S 111.15928°E / -8.25972; 111.15928
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanKebonagung
Kodhe laladan
administrasi
35.01.05.2005

Katipugal iku désa ing Kacamatan Kebonagung, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.