Menyang kontèn

Ketepung, Kebonagung, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ketepung
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKetepung
Ketepung kapernah ing Kabupatèn Pacitan
Ketepung
Ketepung
Ketepung kapernah ing Jawa Wétan
Ketepung
Ketepung
Ketepung kapernah ing Indonesia
Ketepung
Ketepung
Koordhinat: 8°10′04″S 111°09′14″E / 8.16778°S 111.15389°E / -8.16778; 111.15389Koordhinat: 8°10′04″S 111°09′14″E / 8.16778°S 111.15389°E / -8.16778; 111.15389
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanKebonagung
Kodhe laladan
administrasi
35.01.05.2018

Ketepung iku désa ing Kacamatan Kebonagung, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.