Menyang kontèn

Banjarja, Kebonagung, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Banjarja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBanjarjo
Banjarja kapernah ing Kabupatèn Pacitan
Banjarja
Banjarja
Banjarja kapernah ing Jawa Wétan
Banjarja
Banjarja
Banjarja kapernah ing Indonesia
Banjarja
Banjarja
Koordhinat: 8°12′42″S 111°09′39″E / 8.2118°S 111.16088°E / -8.2118; 111.16088Koordhinat: 8°12′42″S 111°09′39″E / 8.2118°S 111.16088°E / -8.2118; 111.16088
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanKebonagung
Kodhe laladan
administrasi
35.01.05.2013

Banjarja iku désa ing Kacamatan Kebonagung, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.