Menyang kontèn

Sidamulya, Kebonagung, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sidamulya
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSidomulyo
Sidamulya kapernah ing Kabupatèn Pacitan
Sidamulya
Sidamulya
Sidamulya kapernah ing Jawa Wétan
Sidamulya
Sidamulya
Sidamulya kapernah ing Indonesia
Sidamulya
Sidamulya
Koordhinat: 8°15′07″S 111°11′39″E / 8.2519°S 111.19407°E / -8.2519; 111.19407Koordhinat: 8°15′07″S 111°11′39″E / 8.2519°S 111.19407°E / -8.2519; 111.19407
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanKebonagung
Kodhe laladan
administrasi
35.01.05.2007

Sidamulya iku désa ing Kacamatan Kebonagung, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.