Menyang kontèn

Sanggrahan, Kebonagung, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sanggrahan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSanggrahan
Sanggrahan kapernah ing Kabupatèn Pacitan
Sanggrahan
Sanggrahan
Sanggrahan kapernah ing Jawa Wétan
Sanggrahan
Sanggrahan
Sanggrahan kapernah ing Indonesia
Sanggrahan
Sanggrahan
Koordhinat: 8°11′22″S 111°11′34″E / 8.18943°S 111.19274°E / -8.18943; 111.19274Koordhinat: 8°11′22″S 111°11′34″E / 8.18943°S 111.19274°E / -8.18943; 111.19274
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanKebonagung
Kodhe laladan
administrasi
35.01.05.2015

Sanggrahan iku désa ing Kacamatan Kebonagung, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.