Titus Bramble

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Titus Bramble
Titus Bramble 2011.jpg
Bramble ing taun 2011
Katerangan priangga
Jeneng dawa Titus Malachi Bramble[1]
Dhuwur 1.85 m (6 ft 1 in)[2]
Posisi main Bèg
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 19
Karir nom
1996–1998 Ipswich Town
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1998–2002 Ipswich Town 48 (1)
1999–2000Colchester United (silihan) 2 (0)
2002–2007 Newcastle United 105 (3)
2007–2010 Wigan Athletic 96 (5)
2010– Sunderland 30 (1)
Tim nasional
2000–2002 Inggris U-21 10 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 09:48, 1 Januari 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 16:00, 1 Juni 2011 (UTC)

Titus Malachi Bramble (lair 31 Juli 1981; umur 40 taun) ya iku juru main bal-balan kang kewarganagaraané Inggris kang main kanggo klub Sunderland ing posisi bèg[3].

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Statistics" (PDF). Premier League. Dibukak ing 2010-08-03.
  2. "Premier League Player Profile". Premier League. Dibukak ing 24 March 2011.
  3. "Sunderland sign defender Titus Bramble from Wigan". bbc.co.uk. 23 July 2010. Dibukak ing 1 April 2012.

Pranala njaba[besut | besut sumber]