Titus Bramble

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Titus Bramble
Titus Bramble 2011.jpg
Bramble ing taun 2011
Katerangan priangga
Jeneng dawa Titus Malachi Bramble[1]
Dhuwur 1.85 m (6 ft 1 in)[2]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 19
Karir nom
1996–1998 Ipswich Town
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1998–2002 Ipswich Town 48 (1)
1999–2000Colchester United (silihan) 2 (0)
2002–2007 Newcastle United 105 (3)
2007–2010 Wigan Athletic 96 (5)
2010– Sunderland 30 (1)
Tim nasional
2000–2002 Inggris U-21 10 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 09:48, 1 Januari 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 16:00, 1 Juni 2011 (UTC)

Titus Malachi Bramble (lair 31 Juli 1981; umur 37 taun) ya iku juru main bal-balan kang kewarganagaraané Inggris kang main kanggo klub Sunderland ing posisi bèk[3].

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Statistics" (PDF). Premier League. Dijupuk 2010-08-03. 
  2. "Premier League Player Profile". Premier League. Dijupuk 24 March 2011. 
  3. "Sunderland sign defender Titus Bramble from Wigan". bbc.co.uk. 23 July 2010. Dijupuk 1 April 2012. 


Pranala njaba[besut | besut sumber]