Menyang kontèn

Simon Mignolet

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Simon Mignolet
Mignolet main kanggo Tim Nasional Bèlgi 2018
Katerangan priangga
Jeneng dawa Simon Mignolet
Dhuwur 1.93 m (6 ft 4 in) [1]
Posisi main Kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Club Brugge
Angka 22
Karir nom
2004–2005 Sint-Truiden
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2005–2010 Sint-Truiden 104 (1)
2010–2013 Sunderland 48 (0)
2013–2018 Liverpool (0)
2018–saiki Club Brugge (0)
Tim nasional
2007– Bèlgi U-21 8 (0)
2011–saiki Bèlgi 9 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 12:00, 10 April 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 14:20, 3 Maret 2012 (UTC)

Simon Mignolet (lair ing Sint-Truiden, 6 Agustus 1988; umur 35 taun) ya iku juru main bal-balan kang kewarganagaraané Bèlgi kang main kanggo klub Club Brugge ing posisi kiper[2]. Simon kang maune wus karir ing Inggris belani Sunderland (2013), lan Liverpool (2019).

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Premier League Player Profile". Premier League. Diarsip saka sing asli ing 1 October 2012. Dibukak ing 24 March 2011.
  2. "Mignolet on dream move". safc.com. 17 June 2010. Dibukak ing 1 April 2012.

Pranala njaba[besut | besut sumber]