Simon Mignolet

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Simon Mignolet
Simon Mignolet.jpg
Mignolet playing for Sunderland in 2011.
Katerangan priangga
Jeneng dawa Simon Mignolet
Dhuwur 1.93 m (6 ft 4 in) [1]
Posisi main Kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 22
Karir nom
2004–2005 Sint-Truiden
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2005–2010 Sint-Truiden 104 (1)
2010– Sunderland 48 (0)
Tim nasioanl
2007– Belgia U-21 8 (0)
2011– Belgia 9 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 12:00, 10 April 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 14:20, 3 Maret 2012 (UTC)

Simon Mignolet (lair ing Sint-Truiden, 6 Agustus 1988; umur 28 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Belgia sing main kanggo klub Sunderland ing posisi kiper[2].

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ "Premier League Player Profile". Premier League. Dijupuk 24 March 2011. 
  2. ^ "Mignolet on dream move". safc.com. 17 June 2010. Dijupuk 1 April 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]