Simon Mignolet

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Simon Mignolet
Simon Mignolet 2018.jpg
Mignolet main kanggo Tim Nasional Belgia 2018
Katerangan priangga
Jeneng dawa Simon Mignolet
Dhuwur 1.93 m (6 ft 4 in) [1]
Posisi main Kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Club Brugge
Angka 22
Karir nom
2004–2005 Sint-Truiden
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2005–2010 Sint-Truiden 104 (1)
2010–2013 Sunderland 48 (0)
2013–2018 Liverpool (0)
2018–saiki Club Brugge (0)
Tim nasional
2007– Belgia U-21 8 (0)
2011–saiki Belgia 9 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 12:00, 10 April 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 14:20, 3 Maret 2012 (UTC)

Simon Mignolet (lair ing Sint-Truiden, 6 Agustus 1988; umur 31 taun) ya iku juru main bal-balan kang kewarganagaraané Belgia kang main kanggo klub Club Brugge ing posisi kiper[2]. Simon kang maune wus karir ing Inggris belani Sunderland (2013), lan Liverpool (2019).

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Premier League Player Profile". Premier League. Dijupuk 24 March 2011. 
  2. "Mignolet on dream move". safc.com. 17 June 2010. Dijupuk 1 April 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]