Phil Bardsley

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Phil Bardsley

Phillip Anthony Bardsley (lair ing Salford, Manchester, Inggris, 28 Juni 1985; umur 35 taun) ya iku juru main bal-balan saka Inggris (sanadyan panjenengané bisa uga main kanggo Sekotlan) sing main kanggo klub Sunderland A.F.C.

Tanggal 8 Januari 2007 Bardsley gabung karo Aston Villa F.C. kanthi status silihan tekan pungkasan mangsa, main kanggo sing kapisan ing Liga Primer Inggris nglawan Watford F.C. tanggal 20 Januari[1] . Tanggal 1 Mèi diumumaké manawa Bardsley bakal bali ing Manchester United sawisé mangsa silihané rampung amarga Martin O'Neill, pelatihe Villa, ora péngén karo panjenengané kanthi permanèn.[2]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Tactical Formation". Football-Lineups.com. Unknown parameter |accessdaymonth= ignored (help); Unknown parameter |accessyear= ignored (|access-date= suggested) (help)
  2. "Phil's United Return". AVFC Aston Villa's Official Website. 1 Mèi 2007. Check date values in: |date= (help)