Panyakit nular

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Panyakit infeksi)
Jump to navigation Jump to search

Sajeroning medis, lelara nular utawa lelara infèksi iku lelara sing disebabaké déning siji agèn biologi (kaya virus, bakteria utawa parasit), dudu disebabaké faktor fisik (kaya tatu obong) utawa kimia (kaya karacunan).

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]