Endokrinologi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Endokrinologi (saka basa Yunani: ἔνδον, endon, "ing jero "; κρῑνω, krīnō, "misahaké"; lan-λογία, -logia) iku cawang èlmu kadhokteran sing nangani lelara ing sistem endokrin sarta sekresi kanthi spésifik sing disebut hormon.

Pranala njaba[besut | besut sumber]