Endokrinologi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Endokrinologi (saka basa Yunani: ἔνδον, endon, "ing jero "; κρῑνω, krīnō, "misahaké"; lan -λογία, -logia) iku cawang èlmu kedhokteran sing nangani panyakit ing sistem endokrin sarta sekresi sacara spésifik sing disebut hormon.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Endokrinologi&oldid=1101077"