Gastroenterologi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Gastroenterologi utawa gastrologi iku spesialisasi èlmu kadhokteran kang konsèntrasi marang lelara sistem pancernaan. Lelara sajeroning sistem pancernaan racaké kapisah kanthi anatomis lan faali. Lelara sajeroning ati dumunung ing sangisoré cawang hepatologi, kang isih ana ing sangisoré naungan gastroenterologi.

Sawetara tandha lan tandha-tandha kelainan ing saluran pancernaan:

Tokoh wigati[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]