Gastroenterologi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Gastroenterologi utawa gastrologi iku spesialisasi èlmu kadhokteran sing konsèntrasi marang lelara sistem pancernaan. Lelara sajeroning sistem pancernaan racaké kapisah kanthi anatomis lan faali. Lelara sajeroning ati dumunung ing sangisoré cawang hepatologi, sing isih ana ing sangisoré naungan gastroenterologi.

Sawetara tandha lan gejala kelainan ing saluran pancernaan:

Tokoh wigati[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]