Gastroenterologi

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Gastroenterologi utawa gastrologi iku spesialisasi èlmu kedhokteran sing konsèntrasi marang panyakit sistem pancernaan. Panyakit jroning sistem pancernaan biasané kapisah sacara anatomis lan faali. Panyakit jroning ati dumunung ing sangisoré cawang hepatologi, sing isih ana ing sangisoré naungan gastroenterologi.

Sawetara tandha lan gejala kelainan ing saluran pancernaan:

Tokoh wigati[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gastroenterologi&oldid=822511"