Gastroenterologi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Gastroenterologi utawa gastrologi iku spesialisasi èlmu kedhokteran sing konsèntrasi marang panyakit sistem pancernaan. Panyakit sajeroning sistem pancernaan racaké kapisah sacara anatomis lan faali. Panyakit sajeroning ati dumunung ing sangisoré cawang hepatologi, sing isih ana ing sangisoré naungan gastroenterologi.

Sawetara tandha lan gejala kelainan ing saluran pancernaan:

Tokoh wigati[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]