Mikrobiologi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mikrobiologi iku cawang saka èlmu biologi kang nyinaoni mikroorganisme. Objèk kajian racaké wujud kabèh makluk (urip) kang perlu dideleng nganggo mikroskop, kaya baktèri, fungi, alga mikroskopik, protozoa, lan Archaea. Virus kerep uga dilebokaké sanajan sakbeneré ora bener-bener makluk urip.

Uga delengen[besut | besut sumber]