Montescaglioso

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Montescaglioso iku siji kutha ing Provinsi Matera, region Basilicata, Italia. Jembar wewengkon 173 km2 lan cacahing pedunung 10.130 jiwa (2007). Kutha iki wewatesan karo: Bernalda, Ginosa (TA), Matera, Miglionico, Pisticci, lan Pomarico.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing pedunung

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Info Turis[besut | besut sumber]


Eropah | Italia | Basilicata
Matera | Potenza

Koordinat: 40°33′N 16°40′E / 40.550°N 16.667°E / 40.550; 16.667