Provinsi Potenza

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Propinsi Potenza
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Basilicata
Ibukutha Potenza
Area 6,545 km²
Populasi (2005) 392,218
Kapadhetan 60
Komunitas 100
Nomor Polisi PZ
Kodhe Pos 85010-85018, 85020-85040, 85042-85044, 85046-85059
Kodhe Telepon 0971, 0972, 0973, 0975, 0976
ISTAT 076
Presidhèn Sabino Altobello
Potenza posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Potenza ing Italia
Peta Propinsi Potenza

Potenza (basa Italia: Provincia di Potenza) iku propinsi ing regione Basilicata ing Italia. Kutha krajané dumunung ing kutha Potenza.

Jembar wewengkon 6.548 km², lan populasi 393.529 (2001). Ana 100 comune ing propinsi iki.[1].

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ Istat

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Eropah | Italia | Basilicata
Matera | Potenza

Cithakan:Propinsi Potenza


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Potenza&oldid=1024766"