Potenza

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Potenza iku jeneng kutha ing nagara Italia. Dunungé ana ing Provinsi Potenza, Region Basilicata. Jembar wewengkon 174 km2. Cacahing padunung 69.295 jiwa.

Demografi[sunting | besut sumber]

Tuwuhing padunung



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Potenza&oldid=957721"