Potenza

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Potenza iku jeneng kutha ing nagara Italia. Dunungé ana ing Provinsi Potenza, Region Basilicata. Jembar wewengkon 174 km2. Cacahing padunung 69.295 jiwa.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Potenza&oldid=957721"