Potenza

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Potenza iku jeneng kutha ing nagara Italia. Dunungé ana ing Provinsi Potenza, Region Basilicata. Jembar wewengkon 174 km2. Cacahing sing ndunungi 69.295 jiwa.

Dhémografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing sing ndunungi