Viggiano

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Comune Viggiano
Gambar {{{name}}}
Coat of arms of Comune Viggiano
Municipal coat of arms
Negara Flag of Itali Italia
Region Basilicata
Provinsi Potenza (PZ)
Walikutha
Area 8.903 km² (3,437 sq mi)
Populasi
 - Total
 - Kapadhetan [n.a.]
Time zone CET, UTC+1
Koordinat 40°20′, 15°54′
Gentilic Viggianesi
Kodhe Telepon 0975
Kodhe Pos 85059
Patron San Pietro
 - Day 7 April
Website: Comune di Viggiano

Viggiano iku sawijining kutha lan comune ing Provinsi Potenza, ing region Basilicata nagara Italia. Kutha iki wewatesan karo comuni Calvello, Corleto Perticara, Grumento Nova, Laurenzana, Marsicovetere, lanMontemurro.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Viggiano&oldid=976004"