Abriola

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abriola-Stemma.png

Abriola iku sawijining kutha lan comune ing Provinsi Potenza, ing sisih kidul region Basilicata, Italia. Kutha iki wewatesan karo comun Anzi, Calvello, Marsico Nuovo, Pignola, Sasso di Castalda, Tito. Jembar wewengkon 96 km2, cacahing padunung 1.699 jiwa.