Abriola

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Abriola-Stemma.png

Abriola iku sawijining kutha lan comune ing Provinsi Potenza, ing sisih kidul region Basilicata, Italia. Kutha iki wewatesan karo comun Anzi, Calvello, Marsico Nuovo, Pignola, Sasso di Castalda, Tito. Jembar wewengkon 96 km2, cacahing padunung 1.699 jiwa.



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Abriola&oldid=974351"