Policoro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Policoro-stemma.png
Comune Policoro
Coat of arms of Comune Policoro
Municipal coat of arms
Negara Flag of Itali Italia
Region Basilicata
Provinsi Matera (MT)
Walikutha
Area 67 km² (26 sq mi)
Populasi
 - Total
 - Kapadhetan [n.a.]
Time zone CET, UTC+1
Koordinat 40°12′N, 16°40′E
Gentilic Policoresi
Kodhe Telepon 0835
Kodhe Pos 75025
Patron Madonna of the Bridge
Website: www.policoro.eu

Policoro iku sawijining kutha lan comune ing Provinsi Matera, ing region Basilicata nagara Italia. Kutha iki wewatesan karo commune Rotondella, Scanzano Jonico lan Tursi. Policoro iku kutha cilik kanthi padunung watara 15,000 jiwa.


Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]






Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Policoro&oldid=975883"