Pisticci

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pisticci-Stemma.png

Pisticci iku siji kutha lan comune ing Provinsi Matera, ing region Basilicata nagara Italia. Jembar wewengkon 231 km2 lan cacahing sing ndunungi 17.810 jiwa kanthi kapadhetan 77 jiwa/km2. Pérangan saka kutha iki: Marconia, Tinchi, Centro Agricolo, Casinello, Pisticci Scalo. Déné kutha utawa komunitas kang wewatesan ya iku: Bernalda, Craco, Ferrandina, Montalbano Jonico, Montescaglioso, Pomarico, lan Scanzano Jonico.

Dhémografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing sing ndunungi

Koordinat: 40°23′N 16°33′E / 40.383°N 16.550°E / 40.383; 16.550