Bernalda

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Bernalda iku sawijining kutha lan comune ing Provinsi Matera, ing regionBasilicata, Italia. Pérangan utama frazioni ing kutha iki ya iku: Metaponto, Serra Marina, Spineto. Frazione Metaponto ing kutha Bernalda iki minangka panggonan kutha kuna Metapontum. Jembar wewengkon 126 km2 lan cacahing pedunung 12.215 jiwa (2007). Kutha iki wewatesan karo: Ginosa (TA), Montescaglioso, lan Pisticci.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing pedunung


Eropah | Italia | Basilicata
Matera | Potenza


Koordinat: 40°24′N, 16°41′E


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bernalda&oldid=964518"