Bernalda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Bernalda iku siji kutha lan comune ing Provinsi Matera, ing regionBasilicata, Italia. Pérangan utama frazioni ing kutha iki ya iku: Metaponto, Serra Marina, Spineto. Frazione Metaponto ing kutha Bernalda iki minangka panggonan kutha kuna Metapontum. Jembar wewengkon 126 km2 lan cacahing pedunung 12.215 jiwa (2007). Kutha iki wewatesan karo: Ginosa (TA), Montescaglioso, lan Pisticci.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing pedunung


Eropah | Italia | Basilicata
Matera | Potenza


Koordinat: 40°24′N 16°41′E / 40.400°N 16.683°E / 40.400; 16.683